Home

Structuur BEFOS

Nationale Sportcommissies:

Commissie Onderwaterhockey

Onderwaterhockey is een ploegsport die zich in apnee op de bodem van een zwembad afspeelt. De liga NELOS biedt u de mogelijkheid om de technische en tactische aspecten van deze minder gekende sport te ontdekken. De nationale commissie onderwaterhockey is verantwoordelijk voor de organisatie en planning van de Nationale en Internationale wedstrijden en de vorming van de scheidsrechters.

Meer informatie: www.nelos.be.

Commissie Vrij duiken

De beoefenaars van deze sport ervaart een ongelooflijk gevoel van gewichtloosheid en vrijheid, hij leert zijn ademhaling controleren tijds zijn bezoek van de prachtige dieptes der oceanen en kustriffen. De Nationale Apnee commissie verzorgt de organisatie en begeleiding van de beoefenaars voor de Nationale en Internationale wedstrijden. Verder organiseert ze de opleiding van ‘Vrij duikinstructeurs’ en stages ‘Apnee duiken’.

Meer informatie: www.nelos.be.

Commissie Vinzwemmen

Deze sport is tegelijkertijd een topsport activiteit erkend door het BOIC en een ontspannende activiteit. Vinzwemmen wordt beoefend door elke leeftijdsgroep en wordt algemeen beschouwd als een perfecte volhardingssport. Kom deze prachtige sport ontdekken in een van onze clubs (info www.nelos.be) De Nationale commissie Vinzwemmen verzorgt de Nationale en internationale wedstrijden en de vorming van trainers.

 

 

 

In samenwerking met: LIFRAS, NELOS vzw, VVW-Duiken vzw, CMAS Diving Center.

 

Stichtend lid van CMAS Membre Fondateur de la CMAS

 

Mail naar BEFOS-FEBRAS